Saturday, October 11, 2008

ReUniON GEN03@Um


RINDUNYER!!!!!!!!!


Hmm...sbnarnyer dh lmer bwat reunion ni klo xsalah masa 2nd week pose aritu..tp x kira nk bebel gak..mmg best sngtlah pengalaman tu! Actually kitorg kt UNISEL blek cuti sminggu awal dr dak2 u & matrik lain...huda pon dh mntak tolong kawan blikan tket blek melaka hari sabtu..tber2 jumaat mlm tu adalh sorg "budak" ni tepon (pooket ler)...dyer 'mrayu' kt huda supaya g uM bersama2 mereka...tp huda x dpt sbb dh bli tket nnt mmbazir lak...then dyorg kater nk ganti dwet tket tu..ehem klo gitu xperlah,slmat dwetku:P tpkn abah kt umah mrajuk sbb along x blek ari sabtu tu (angah yg cerita)...tp pastu ok dah...sori bah along x tauT_T


Dipendekkan cerita punyalah susah nk cri jln msok g kolej dyorg,ader yg sesat lg(fuadlh tu) tp huda x kerana huda mengikut arahn..hehe^^ ok ni senarai dak2 GEN03 yang datang untuk IFTAR secara jemaah:



  • alif abu samah (UIA)

  • syat (UM)

  • rini(UM)

  • mui(UM)

  • eel(KTT)

  • lokman (POLI)

  • chicky (UIA)

  • anep (AAJ UM)

  • paan (AAJ UM)

  • hadz (GMI)

  • ikmal (KMS)

  • Fuad

Hmmm...lepas trawikh ktorg dok kt cafe Um borak2 pengalaman lama kongsi pndapat & buah fikiran...antara topik2 hangat yg di'diskusikan' adalah mengenai PoLiTik & SMaPlAbU sekarg...tok dalang dyer HaDz....mmg banyk ilmu & info yg ktorg perolehi sebab kat sner kn ader search engine Huda.com..hehe..seronok sgt mlm tu walopon dibahankan oleh chicky & anep...tp xperlh buruk2 cmner pon kwn kter gak...sembang nyer sembang x sdar dh nk msuk sahur sbb kt cafe tu ramai org lg,jd ktorg pon sahur jerk skali...


Cukuplah smpi cni, saat2 mlm tu jumpa korg blek mmg unforgettable smpi x trcoret dek pena tak terluah dgn kata...semoga ukwah yg terjalin antara kita kn berkekalan hingga akhirnya di bawah redha Illahi..betemu & brpisah kita kerana ALLAH,uhibbukum fillah:)


4 comments:

Anonymous said...

best tu mmg best, tp tkdepown nak cite psl ak noh...tkpe, aslkn ko bhagia....n kowng semua ( kengkawan smap 03-07 ) live your life...
wslm.

nurdalila said...

salam....akak dpt forward msg link blog awk ni kt YM..sori if im not in the right position to givecomment...but a job well done!!it is a very good start for us to deliver things that thought us in our life to unreachable person ( as it word literally)..alhamdulillah..a very good effort..dakwah is what we have to do, whenever and wherever.... mabrukk, sister!

Anonymous said...

hey huda....
nice blog....
tp my name bawah sakley la...
u kene mention kat atas...
org penting yg organize pembatalan bas ko ke melake kan??/
hehehe...
erm,selamat raye ke 13...
maaf zaher baten...

sakura_heart said...

huda!!!bestnye ada jugak ek....