Friday, September 4, 2009

ShOrT SeM=D

Salam ceria dr huda ^_^

Berhabuk sangat blog ni..hihihi..maaflh yerk lame x mengupdate..cbuk dgn final exam pastu sedar x sdar dh msuk short sem and sekarg sdg berpuasa dan x lame lagi nk raye..skjapnye mse brlalu..btw Alhamdulillah dengan result final exam walau x sehebat mane tapi bersyukur sbb apa yg kita usaha tu yg kita dpt,moral=>usaha lg bnyk ye huda..kt cni sje nk berkongsi diari spnjang short sem ni..

4sept2009
Reunion Japanese Intensive Course@Uniten 2008

Reunion dgn berbuka puasa dkt restoran Pak li kt intec..
tp rina ng afiq xde..so 9 0rg je..

*We Are The Future Generation*

x taulh cmne kter leh jd kwn ek dulu,sekolah lain,pemikiran lain semuanye lain..skrg semue dh ade hala tuju masing2..walau hala tuju kite berbeza tp kite masih kwn,doakn kejayaan kite bersama moga dpt smpai ke seberang laut dgn slamatnyer..peluang mengenali korg buat huda belajar bnyk bnder..arigatoune~ pada rina n afiq yg jauh n x dpt join, ktorg slalu ingt korg..fayc tq 4 ur sweet post about 11 of us at ur blog(klik cni)^^

Huda,Iman,Rifqi,Chong,Amin-->JAD
Afiq-->engineering, perancis(dh fly)
Dila-->medic, jordan(dh fly)
Bota-->engineering, australia
Sabu-->engineering jepun, ppktj
Fayc-->biotech, US
Rina--> medic, Kolej Mara Banting
29Ogos2009
Jalan2 MeLaKa brsama CeK KinTa

hehe..mngu lpas bwk balek cek kinta ke rumah ku di bukit katil mlake..walaupon dlm bulan puasa tp gagahkn juga bwk kinta jalan2 satu mlake,pasni nnt kinta lak bwk huda gi sarawak ek:D tapi satu jelah kcian kt kinta,mama n adek2ku pon ingtkn kinta ni muslim,dyorg tnye kinta x puasa ke..yelah muka dye pon cm melayu klo mkn kt public clap2 leh kene tangkap..seb baeklah kinta tahan, x mkn satu ari..arigatoune:P

huda dan kinta kt kincir air tepi sungai melaka..

kinta jadi duta pelancongan melaka walopon x reti mkn pdas..hi3


putri lilin brpayung biru di dpan Stadhyus~

SAPE2 YG RASE NK DTG MELAKA..LEHLAH CONTACT HUDA..BOLEH JLN SAME2 KLO XDE ARAL MELINTANG..kpd KiNtA gomen klo layanan x superb..jgn menyesal,dtglh lg yerk^^

28Ogos2009
Sunio Sensei..

sdey sgt sbb nobu sensei@sunio sensei dh nk balik jepon..mula2 dulu rase mcm takut dgn sensei sbb nmpak garang tp lame2 dh jadik best,rase mcm atuk kitorg,baik sgt..walaupon 2 minggu je sensei ajar ktorg tp still meninggalkan bnyk ilmu dan memori indah..kpd hide san,teaching ass yg baik hati walaupon kdg2 nervous bler trang kt dpn,thanx sbb bnyk tolong kami..(mcmlh dyorg leh bce pe yg huda tulis ni..hehe)



hari last budak EE bersama sensei & TA

xnak lpaskn pluang,semue brebut nk brgambar dgn sensei


Nobu sensei and Hide san in memory..
from Kinki University,Japan

15Ogos2009
Picnic@Tasek Shah Alam

dah lama merancang..akhirnye termakbul juga harapan kami seusrah nak mengadakan rehlah kt tasek s.alam..terima kasih kepada semua terutama naqibahku yang tersayang KAK DZU..maafkan kami jika x dpt nk memenuhi apa yg akk harapkn tp kami ttp syg akk^^

Ukhwah Fillah Abadan Abada
Kak Dzu+ Nadia+fairuz+heda+huda+fatimah+emy+fiza


makanan2 yg bnyk+ramai yg dmam x lart nk mkn..
nseb baek ade pk cik guard tlg abeskn

khusyuknye semue..tulis ape tu??


Bertemu Dan Berpisah Kita Kerana Allah Moga kasih sayang yg terjalin kekal selamanya...

3 comments:

[eNvIrOnmEnTliS] said...

at last~ko sntuh gak blog yg da berabuk gile2 nih ye~huhu~

^_^

weh..anta la ape2 post ag~exercise ur fingers~ngehehe~

[sakuradila] said...

comelnye...
arigatou jugak huda..
utk segala-galanya..
syg huda^_^

dAonLyMe said...

sayang semua jugak:)