Wednesday, June 15, 2011

J.A.P

Assalammualaikum..

kesian blog ni dh berabuk yg amat..blogging since 2008-1st tyme masuk JAD till now 2011-1st tyme datang ke jepun..segala puji bagiNya yg memanjangkan umur kita yg sering lalai dan leka ini..T_T

Aku memang suka mengembara/berkelana atau ape saje perkataan yg mengambarkan pergerakan seseorang keluar dr kepompong persekitarannya yg sedia ada..Alhamdulillah setakat sampai ke Jepun ni i've been travel to a few places and saw a lots of things..here are some places i've been to



ToKyo,HirOsHima,YamaGuchi and of course OkaYaMA!!


Hiking bersama-sama JADians di HiRoshIma..tp x sempat pergi hiroshima dome;(


Golden week masih panjang..singgah Harajuku sat..nice place^^ tp biler sampai Akiba&Shinjuku rase mcm ade kt petaling street,masjid india..agaks kotor..huhu..x sume tempat kt jepun bersih ok;p


kalo dh bermalam di "hotel TaKao" mesti pergi TrIck Art Museum!!!


best sgt bermain dgn iLusi di TriCk Art Museum..^^Y


Trip to Yamaguchi Dai>> attending talk by our sisters,jumpe amin,hamdi,yun,fai n timah again..dan dpt berkongsi pengalaman bersama wanita Iran ini..oh dia puasa sunat aritu,so dia bg kami makan manisan (she called it helwah klo x salah) Oishiiii!! p/s:Yamaguchi sgt jauh klo nak dtg naik train tp tempat yg sgt tenang dan berangin..I like=)

so this is J.A.P

6 comments:

reefqi said...

akhirnya.. lama giler kot tggu ko upd8 blog. cewah.. haha~
"tp biler sampai Akiba&Shinjuku rase mcm ade kt petaling street,masjid india..agaks kotor..huhu.."
tergelak aku bce statement ko nih. hahaaha :D

semut merah said...

ii ne huda chan
cool japan! hihi

ムハマド アイザト ビン ムハマド イサ said...

nice

izzati.yun said...

patot lah aku bersin2 kat cni.ade orang rindu aku rupanya.eh?

7heavens said...

wah..ni ka blog huda..abah will pollow you~thanks for pollowing me..bnyak tmpat hang da pi noh..baguih2..:D

hudhud said...

reefqi:yup bru nk update stelah berkurun..huhu
kak geeeee!!
yun: ade ke org rindu..xde pon=P
arep: Alhamdulillah..a lot more places to go